Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Ky film eshte nje film per refugjatet ne Gjermani. Ketu behet fjale per Intervisten e kerkimit te azilit tek insuticionet e emigracionet per refugjatet. Intervista eshte nje bisede apo tregim, ku i arratisuri flet per historin e tij. Pikerisht ky eshte momenti me i rendesishem per cilindo refugjat qe kerkon azil. Sepse pas kesaj interviste, do te vendoset, qe e fiton azilin apo jo.

Ty te lejohet ta perdoresh kete vidio per nevojat e tua, madje mundesh t’ja tregosh edhe te tjereve, qe mund te ishte edhe per ato nje ndihme kjo vidio. Te eshte vene ne 14 gjuhe te huaja ne dispozicion. Gjithashtu do te gjeni informacione me te zgjeruara dhe te detajuara rreth temave arratisje dhe kerkim azyl tek faqet qe vijojn me poshte.

Ky film nuk eshte bere per te zevendesuar keshillat e detajuara dhe te domosdoshme, por eshte thjeshte nje informacion i pare ndihmes. Kontaktet direkt per tek instuticionet e rendesishme, qe ju duhen juve, do ti gjeni poshte rubrikes „Nisma“.

Shkarko Filmi Shkarko Dorëshkrim